Domov

Trgovanje z lesom

 

 

 

 LES – neprecenljiv dar narave

 


Preprosto moraš ga imeti rad!

 


Hermina Bogar, prof. kem.&biol

 

S svojimi storitvami, ki obsegajo posredovanje pri nabavi in/ali prodaji lesa, sodelovanje pri reševanju eventualnih reklamacij, prevzem lesa po kvaliteti in količini v imenu naročnika, raziskava nabavno/prodajnih možnosti ter številne druge aktivnosti, vselej skušamo izpolniti pričakovanja in zadovoljiti individualne potrebe naših poslovnih partnerjev. Stremimo za dolgoročnimi sodelovanji in vsestranskim zadovoljstvom vseh udeleženih pri realizaciji poslov.

 

Sodelujemo z domačimi kot tudi tujimi podjetji iz Avstrije, Nemčije, Italije, Madžarske in Hrvaške. Paleta poslovnih partnerjev se razprostira od žagarjev, proizvajalcev do veletrgovcev.

 

Ukvarjamo se predvsem z lesom mizarske kvalitete, trenutno vodilne drevesne vrste na področju veleprodaje so smreka - Picea abies, jelka - Abies alba, sibirski macesen – Larix sibirica,  evropski macesen - Larix decidua (L. europea) in bor - Pinus sylvestris, hrast - Quercus petrea, Quercus robur, jesen - Fraxinus excelsior, črni oreh - Juglans nigra.

 

 

   Quercus sp.

   Larix sibirica

 

Aktivni smo tudi na področju prodaje visoko kakovostnih lepljenih okenskih profilov in letev, s poudarkom na zahtevnejših programih specialnih dimenzij in izvedb (smreka, macesen, hrast, jesen), ki jih proizvaja naš poslovni partner v Sloveniji.

 

 

   Smreka


 

   Macesen

 
   Hrast
 
   Jesen